Tarieven

Helios-Acuvision™-behandelingsprogramma

Om er zeker van te zijn dat onze methode geschikt voor u is, hebben we een screeningproces waarin we kandidaat-cliënten evalueren om er zeker van te zijn dat ze goed zullen reageren op de behandeling. Zodra een patiënt gekwalificeerd is en goed bij ons programma past, zullen we de behandelingsopties telefonisch bespreken. Om meer te weten te komen, kunt u eenvoudig een gratis telefonische evaluatie sessie van 30 minuten aanvragen met onze behandelaars, zodat we kunnen beslissen of Helios-Acuvision™-behandelingsprogramma een behandelingsoptie voor u is. We verwelkomen alle vragen die u heeft.

Vraag eenvoudig een gratis screening telefonisch gesprek aan ...

Lopende behandelingen/onderhoud

Na het telefonisch gesprek maken wij een afspraak voor de eerste oog- behandelingen in onze praktijk. Hierbij zullen wij u verder onderzoeken en zal er een diagnose worden vastgesteld. U krijgt daarbij uitleg over de exacte behandeling die het beste bij u past. De acupunctuur behandelingen duren ongeveer 120 minuten per 2 sessies. Bij vervolgbezoeken wordt u direct behandeld en is er geen intake nodig. Uiteraard zullen we wel bespreken hoe het met u is gegaan sinds de eerste behandeling. Het acupunctuur tarief per behandeling voor volwassenen bedraagt € 120,- en voor kinderen/studenten € 55,-

De frequentie van onderhoudsbezoeken zal variëren en is afhankelijk van het individuele geval van de cliënt.

Om u beter van dienst te zijn, hebben wij verschillende pakketten samengesteld

Helios-Acuvision™1

153,-
Anamnese/diagnose
1 dag x2 Sessies
Evaluatie

Helios-Acuvision™3

393,-
Gesprek
3 dagen x2 Sessies
Evaluatie

Helios-Acuvision™7

873,-
Gesprek
7 dagen x2 Sessies
Evaluatie

Helios-Acuvision™10

1233,-
Intake
10 dagen x2 Sessies
Evaluatie

Voor onze behandelingen is een verwijsbrief van uw huisarts niet nodig. Betalingen gaan contant of per pin. U ontvangt van ons digitaal uw nota. Deze kunt u doorsturen naar uw zorgverzekering. Acupunctuur wordt ruim gedekt vanuit het aanvullend pakket, alternatieve geneeswijzen. Hiervoor kunt u zich informeren bij uw zorgverzekeraar. Voor meer info: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen.

Alternatieve geneeskunde werkt op alle niveaus – lichaam, geest en ziel, en gebruikt verschillende modaliteiten om gezondheidsproblemen te overwinnen. Onze therapeuten zijn toegewijd om onze patiënten te helpen hun leven terug te krijgen.

Lid van: VBAG/RBCZ/TCZ/Shiatsu Vereniging Nederland

AGB praktijkcode: 90063621 AGB code zorgverlenersnummer: 90104304

VBAG zorgverlenersnummer: 21708012 RBCZ licentienummer: 171265R

S.V.N registratienummer: 2018077 KVK-INSCHRIJFNUMMER: 69539413

Accreditatie bij: CPION/SNRO/KTNO

Om toezicht te houden of een zorgverlener voldoet aan de westers medische en psychosociale kennis is in 2015 een onafhankelijke instantie opgericht, namelijk het CPION. Bij Helios-Acuvision vinden wij de accreditatie van uiterst belang.

Als zorgaanbieder zijn wij aangesloten bij een klacht- en tuchtrecht instanties Quasir en Stichting Zorggeschil.